Events

Nieuwsbrief

Inloggen

a

Menu

De kunst van contact

14mrt08:3017:00De kunst van contact

Details event

Als zorgprofessional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om echt verbinding te voelen met de mensen met wie je werkt. Vooral omdat je vaak in contact bent met kinderen en ouders die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Het zorgt voor vertrouwen, en dat is de basis voor een veilig gevoel. 

Op 14 maart a.s. organiseert Stichting CliniClowns samen met Stichting Kind en Ziekenhuis het symposium Kunst van Contact. Inspirerende (internationale) experts vertellen hun verhaal.! Er zijn plenaire sessies, paneldiscussies en workshops waaruit je kunt kiezen. Ook kinderen en ouders zelf komen aan het woord. Het gevarieerde programma maakt dat het symposium voor iedereen die in kindzorg werkzaam is, waardevol kan zijn.

Hieronder een greep uit het programma:

👉 kinderartsen Baruch Krauss (Boston Children’s Hospital) en Piet Leroy (MUMC+, PROSA). Allebei internationaal erkend opinion leader en topdocent in de kunst van het voorkomen van angst, pijn en stress bij kinderen;

👉 hypnotherapeut Elroly Groeneveld van Skills4Comfort over de kunst van positief taalgebruik of focustaal;

👉 CliniClowns en trainer Joscha de Boever over de kunst van speels, onderzoekend en met humor contact maken met kinderen;

👉 psycholoog Marilene De Zeeuw, infant mental health-specialist, over het verlangen naar contact en communicatie bij baby’s en jonge kinderen.

Flyer met aanvullende informatie: CliniClowns symposiumflyer-De-kunst-van-contact-A5-DEF

Tijdstip

(Donderdag) 08:30 - 17:00

Locatie

Stichting CliniClowns Nederland

Soesterweg 300A, 3812 BH Amersfoort