Events

Nieuwsbrief

Inloggen

a

Menu

Symposium Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskunde

16apr10:0016:00Symposium Positieve Gezondheid binnen de kindergeneeskundeIs er een medicijn voor veerkracht?

Details event

Make-A-Wish Nederland en Institute for Positive Health (iPH) bundelen hun krachten voor een zeer interessant wetenschappelijk symposium:

Is er een medicijn voor veerkracht?

Ben je een zorgprofessional en werk je met kinderen? Noteer 16 april 2024 in je agenda.

 

Waarom dit symposium?

Een kind is meer dan alleen zijn ziekte. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor binnen de zorg.

Het gedachtegoed rondom Positieve Gezondheid is al langer bekend, maar er is nog nooit een symposium georganiseerd over Positieve Gezondheid specifiek gericht op het kind. Make-A-Wish bestaat volgend jaar 35 jaar en weet inmiddels als geen ander wat positieve emoties en het teruggeven van regie doen met de veerkracht van kinderen.

Tijdens het symposium gaan we dieper in op de effecten van alle psychologische factoren rondom de gezondheid bij kinderen. Het bijzondere programma en belangrijke sprekers geven je kennis, inspiratie en nieuwe inzichten. Uiteraard zal dit alles plaatsvinden met een beetje magie van Make-A-Wish.

 

Is dit voor mij interessant?

Jazeker! Het is een symposium voor een brede doelgroep: artsen, verpleegkundigen, medisch pedagogisch zorgverleners, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, thuiszorgverpleegkundigen en iedere andere professional met interesse in dit onderwerp.

Het symposium wordt in samenwerking met Institute for Positive Health (iPH) georganiseerd. Grondlegger van de Positieve Gezondheid in Nederland is opgericht door Machteld Huber. Wij zijn vereerd en dankbaar dat Machteld op het symposium zal spreken.

Tijdstip

(Dinsdag) 10:00 - 16:00

Locatie

Rabobank Utrecht