Events

Nieuwsbrief

Inloggen

a

Menu

Medische Kindzorg Samenwerking (MKS); kinderverpleegkundigen nemen het voortouw!

Ben jij ook gestart met MKS in jouw ziekenhuis, of overweeg je om dat te gaan doen? Wil jij horen hoe vakgenoten er in hun ziekenhuis mee aan de slag zijn gegaan? En wil jij hun ontmoeten?

Dan is het MKS-Middagsymposium ‘Hun leven, onze zorg’ op 20 april in Soest echt iets voor jou!

 

Steeds meer kinderverpleegkundigen ontdekken de waarde van samenwerken met vakgenoten aan de andere kant van de ziekenhuismuur. Met hun enthousiasme krijgen ze steeds meer collega’s mee. Want MKS levert wat op: kind- en gezinsgerichte zorg op maat, binnen en buiten het ziekenhuis.

Op 20 april ontmoeten we elkaar in Soest. Om van elkaar te leren, ideeën en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Maar ook om collega’s werkzaam op andere plaatsen in het werkveld te ontmoeten en hun wereld te leren kennen, denk bijvoorbeeld aan revalidatiecentra en kinderthuiszorgorganisaties.

Daar wil jij toch bij zijn?

 

Om zoveel mogelijk ontmoetingen mogelijk te maken is er, naast het plenaire deel en de workshops, een uitgebreide sessie met meerdere gesprekstafels. Je kunt gewoon aanschuiven en in gesprek gaan met de sprekers en met elkaar!

 

Zij zijn er in ieder geval:

Mirjam Zeebregts, Amphia, Breda: “We moeten verpleegkundig leiderschap nemen en samen werken aan integrale kindzorg”

Kitty Stoker, Kinderbrandwondencentrum, Rode Kruis Ziekenhuis, Beverwijk: “MKS stáát bij ons: zorg door de muren van het ziekenhuis heen”

Carina de Munck, KinderThuisZorg & TienerThuisZorg: “Ik zie in steeds meer ziekenhuizen het MKS-vonkje overspringen”

Jan Peter Rake, Amalia Kinderziekenhuis, Radboudumc: “De juiste zorg op de juiste plek, dat gun je toch ieder kind”.

 

En zij zijn er ook:

Eva Eikhout, Jeroen van der Velden, Anjet van Dijken, Bianca Hierck, Christel van Batenburg, Elise van de Putte, Jurrianne Fahner, Colinda van Machielsen, Dorine Veldhuyzen, Hester Rippen, Chantal van der Velden, Leandra Beeloo, Natalie Bakker, Johannes Verheijden, Brenda Grandiek, Manuela Oplaat – Helmink

 

Meld je nu aan:

https://kindenziekenhuis.nl/symposium-mks/

 

Dit symposium is een samenwerking van:

  • Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg
  • Stichting Kind en Ziekenhuis
  • Beroepsvereniging Kinderverpleegkunde.nl